Om ossOm oss

Koncept

Vårt städkoncept går ut på att erbjuda våra kunder effektiv städhjälp där de behöver. Vi kompletterar våra städtjänster med andra efterfrågade tjänster inom trädgårdsskötsel och inhandling för att göra våra kunders vardag så enkel och bekväm som möjligt. Genom att slippa passa in städning och trädgårdsskötsel i sin hektiska vardag så får man mer tid att umgås med familj, satsa på sitt välbefinnande, sin karriär eller sin hobby - vi ger livskvalité.

Actima har alltid kundens behov i fokus och lovar absolut bästa kvalitet på alla genomförda uppdrag inom städ, trädgård och andra hushållsnära tjänster. Inga uppdrag anses för små eller för stora, Actima är ett städbolag med stor kapacitet.

Priser

Våra priser beror alltid på ett flertal faktorer, som t ex.:

  • Tjänst
  • Omfattning
  • Yta
  • Svårighetsgrad

För att få en exakt prisuppgift kan du kontakta oss på Actima.

RUT

Sedan några år tillbaka erbjuder staten skattesubventionering för hushållsnära tjänster. Med RUT-avdraget betalar du bara halva arbetskostnaden för alla tjänster inom städ, trädgårdsskötsel och annat, som t ex inhandling och barnpassning. Man får nyttja RUT-avdraget ända upp till 50 000 kr/per år och person vilket gör det möjligt för de flesta att ha råd med avlastande städhjälp. Kontakta oss så kan vi berätta mer!