Extra städtjänsterVåra tjänster

Ekologisk golvvård

Actima använder sig av ett helt nytt och spektakulärt system för att tvätta golv. Systemet heter Twister och går ut på att med små diamantförsedda rondeller rengöra och polera golvytor utan att man behöver tillsätta en enda kemikalie, bara vatten. Twister funkar på allt från vinylgolv till sten, klinker och betong och resultatet är ett högblänkande golv helt fritt från smutspartiklar. Twister är ett prisvärt, enkelt och ekologiskt sätt att hålla golven skinande rena.

Högtryck

Har du ytterväggar, tak, sten eller kanske en bil som behöver sig en rejäl omgång med högtryckstvätt så kan vi på Actima ombesörja detta. Vår högtryckstvätt använder hetvatten vilket gör att endast trycket och vattnet kan få bort även de mest ingrodda smutspartiklar - helt utan kemikalier.

Fönsterputs

Som alla städfirmor putsar vi på Actima givetvis gärna dina fönster, oavsett om det handlar om fyra fönsterrutor i ett litet hushåll, eller 200 fönsterrutor högt upp i ett höghus. Vissa fönster är svårare att putsa än andra, men vi har alla ställningar och all utrustning som behövs för att komma åt även de svåraste fönster.

Flyttstäd

Det finns så mycket att tänka på vid en flytt. Saker som ska packas, slängas och transporteras och utrymmen att städa. När man lämnar sitt gamla hem/sina gamla lokaler så ska de vara i bästa möjliga skick, men sällan finns lust och energi att städa rent i lokaler man själv inte ens ska njuta av. Actimas flyttstäd är därför en mycket uppskattad tjänst.

Inhandling

Vissa lever mer hektiska liv än andra och några har fysiska svårigheter som gör «enkla» vardagsbestyr komplicerade. Actima städ erbjuder därför hjälp med inhandling. Inhandling täcks av RUT-avdraget och hjälper dig att spara tid och energi, som du istället kan lägga på viktigare saker.